in

Aleksandra Prijović prelazi u glumice? Vuk Kostić joj najveća podrška

Aleksandra Prijović imala je epizodnu ulogu u seriji Ubice mog oca, a kako sama kaže, ovo iskustvo joj se toliko dopalo, da razmišlja da se opet oproba u glumačkim vodama.

„Najiskrenije, bila sam jako uplašena. Nisam znala uopšte kako ću da iznesem sve to. Kada sam otišla na prvu probu, toliko mi je bilo teško da nisam mogla da izgovorim prvu rečenicu kako treba. Trebalo mi je bukvalno dva sata da izgovorim, ali onda sam probila led i već mi je bilo lakše,“ rekla je ona za Scandal.

Aleksandri je bilo teško da snima scene u kojima treba da razmenjuje nežnosti sa partnerima na ekranu.

„Čak me je bilo i strah da pogledam sve te scene kada su snimljene jer nikada nisam radila ovako nešto,“ ispričala je i iskazala iznenađenje što su je zvali da glumi.

„Prvo nisam želela da pristanem, a onda su me ljudi oko mene ubedili da bi trebalo i da ja to mogu, što se na kraju ispostavilo kao tačno. Samo moje učešće u seriji je jedna veoma lepa stvar. Bilo mi je divno na snimanjima. Svi su mi pomagali da se što bolje uklopim. Mogu vam reći, kada je došao poslednji dan snimanja, bilo mi je žao što je kraj,“ rekla je Prijović.

Ona kaže i da su je glumci prihvatili i pružili joj podršku i pomoć.

„Milena Vasić, Bane Tomašević i Vuk Kostić. Oni su fenomenalni. Bilo mi je veliko zadovoljstvo. Moram da kažem i da je Vuk jedan car i da ga obožavam, kao i sve njih,“ otkrila je za Scandal.