in

Aleksandra Prijović presrećna zbog Jelisaveta i Tea: Deca će nam rasti zajedno


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, kojima je Miloš Teodosić bio kum na venčanju, posebno su se obradovali vesti da je Jelisaveta Orašanin na svet donela kćerku Petru. Dve porodice veoma su bliske i često se druže kada su svi zajedno u Beogradu.

„Čim im je javljeno da se Jelisaveta porodila, Aleksandra i Filip nisu skidali osmeh sa lica. Odmah su pozvali Tea u Los Anđeles da bi se raspitali o stanju mame i bebe, kao i da bi uputuili najiskrenije čestitke,“ kaže izvor dnevnog lista Blic.

„Aleksandra je stvarno presrećna zbog Jelisavete i drago joj je što je ona rodila devojčicu. Ona čeka dečaka i dopada joj se činjenica što će njihova deca da odrastaju zajedno i što će se družiti,“ dodao je izvor, koji još kaže da Prijovićka nikada u javnosti nije krila koliko joj je Jelisaveta draga.

„Baš smo juče pričali i ona mi je rekla ”Presrećna sam što će naša deca moći da se igraju i odrastaju zajedno. Jedva čekam da se i ja porodim, pa da možemo zajedno da slavimo kad dođu i njih dvoje u Srbiju. Nemam reči kojima bih mogla opisati koliko sam srećna zbog ovih radosnih vesti”. Aleksandri je termin sve bliži i ona je sada posebno emotivna.“ otkrio je izvor.

Aleksandra Prijović trebalo bi da se porodi u narednih nekoliko dana, a kako kaže izvor, ona i Filip spremni su za dolazak bebe.