in

Aleksandra Prijović: Sramota me je što nisam završila srednju školu

Pevačica Aleksandra Prijović je postala poznata još dok se kao tinejdžerka takmičila u „Zvezdama Granda“. Iako tada nije bila ni punoletna, počela je da zarađuje dosta novca i sve je ulagala u karijeru.

Pre dve godine se udala za Filipa, najstarijeg sina proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića. Iako mnogi smatraju da joj je život bio bajka, ona kaže da se zbog nekih stvari kaje, a najviše što zbog muzike nije uspela da završi srednju školu.

Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu“ kaže pevačica na početku razgovora.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Ona dodaje da su joj nastavnici iz škole dozvolili da završi vanredno četvrtu godinu.

Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu.

Naša sagovornica ističe da joj je takmičenje za „Zvezde Granda“ bilo najbitnije u životu:

Prosto me je život odveo na drugu stranu. Ja nisam jedina, ima mnogo pevača, ne samo kod nas već i u svetu, koji nisu završili školu. Obrazovanje je bitno, ali ako ne završiš školu, ne znači da nećeš uspeti u životu.