Prati nas

Aleksandra Prijović vraća devojačko prezime: Niko ne prihvata da sam sada Živojinović

Extra

Aleksandra Prijović vraća devojačko prezime: Niko ne prihvata da sam sada Živojinović

Folk pevačica Aleksandra Prijović uzela je prezime supruga Filipa Živojinovića, ali čini se da se publici to ne dopada.

Gostujući u jednoj TV emisiji, ona je otkrila da javnost još uvek ne može da prihvati da se udala i da zbog toga razmišlja da se ponovo predstavlja prezimenom Prijović.

“Najverovatnije ću da vratim svoje prezime. Ja sam poznata kao Prijovićka. Ljudi i dalje pretražuju na Jutjubu Prijović, mada kucaju i Živojinović, ali tražili su da vratim devojačko, pa možda to uradim, što da ne,” kroz osmeh je rekla Aleksandra, koja je novu pesmu Neponovljivo potpisala samo imenom i zbog toga izazvala lavinu komentara.

Potom je još jedno naglasila da njen suprug nema vremena da je vara, kao što se spekulisalo u medijima.

“Filip me nikada nije prevario, ne da ja znam. Ne kontrolišem ga iako znam svaki njegov pokret. Mi smo stalno zajedno, nigde ga ne puštam samog,” rekla je u emisiji pevačica kroz smeh i pojasnila o čemu se zapravo radi.

“Pazite, jedino kada je moguće da me vara može da se desi ako se iskrao iz kuće kada sam spavala, inače se ne razdvajamo. Šalu na stranu, Filip je divan i ja sam srećna s njim. Nismo ljubomorni niti jedno drugo proveravamo. Imam šifru njegovog telefona, kao i on mog. Nikad ne uzimam njegov telefon, jedino kada treba da pustim neku pesmu, ali da proveravam, ne, nikada,” iskrena je bila ona i dodala da veruje mužu.

“Ne pogađaju me takvi naslovi. Ja sam svesna za koga sam se udala. Toliko sam puta rekla da je Filip najbolji.”


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top