in

Aleksandri Prijović: Moji se nisu javili kad je trebalo da im kažem za udaju

Gostujući u jednoj TV emisiji danas, Aleksandra Prijović otkrila je zanimljivu anegdotu vezano za njenu veridbu sa Filipom Živojinovićem.

Pevačica je otkrila šta se dogodilo kada ju je Filip zaprosio – niko od njene porodice nije bio kraj telefona.

„Prvo sam zvala mamu, tatu, baku, deku. Zanimljivo je da mi se niko nije javljao 15 minuta dok je mene držala ta euforija. Nije mi se niko javio, svako je bio negde.,“ rekla je ona i dodala:

„Filip je javio svojima, a ja čekam da se moji jave i 15 minuta ništa i kada sam ih dobila svi su počeli da plaču, obradovali su se.“

Aleksandra i Filip venčaće se 21. juna. Romantični gest veridbe dogodio se u Majamiju. Mlada zvezda objavila je na instagramu fotografiju vereničkog prstena, sa velikim dijamantom, ispod koje je napisala Rekla sam DA!

“Napravila sam veliki uspeh i zadovoljna sam kako sve ide svojim tokom. Odlučila sam da malo usporim ove godine i posvetim se drugim stvarima, na primer porodici. Zašto ne bih razmišljala o proširenju porodice i venčanju? Šta da čekam više? U tome i jeste poenta života. Ove godine želim to, a i Filip takođe,” rekla je Prijovićeva svojevremeno.