Ambi Pur eksperiment na Digital Dayu

Na specijalnom događaju, Digital day , održanom 14. maja u Domu Omladine, svi fanovi digtalnog sveta imali su priliku da učestvuju u jedinstvenom Ambi Pur eksperimentu!

Pored mnogih drugih zanimljivih sadržaja na tom događaju, Ambi Pur avantura je bila nezaboravno iskustvo za svakog od njih. Ambi Pur soba je bila instalirana na samom događaju i niko nije znao šta se unutra dešava, dok jedan radoznali dečko nije ušao unutra.

Simpatična devojka stavila mu je povez preko očiju i uvela ga u sobu. Ušavši u sobu, on je osetio neverovatnu svežinu, čist i prijatan vazduh. To je bilo najprijatniji osećaj za njega, rekao je. Kada je skinuo povez shvatio je da je u veoma prljavoj sobi punoj ostataka hrane i prljave garderobe, na sve strane su bili otpatci, smeće, luk, pržena riba i kante za đubre. To je bila jedna potpuno zapuštena soba ali neverovatno prijatnog mirisa zahvaljujući Ambi Pur proizvodima koji ne maskiraju neprijatne mirise već ih potpuno uklanjaju i pomažu Vam da dišete srećno gde god da se nalazite.

Ostali učesnici su ulazii u sobu jedan za drugim i učestvovali u Ambi Pur eksperimentu. Svi su uživali u neverovatnoj svežini tokom Digital daya, i tvitovali su o tome putem Twitter hashtaga #DisiteSrecno.

Neverovatna svežina je pomoću Ambi Pura dostupna svakog dana kod kuće, u kancelariji ili automobilu!

O Ambi Pur-u
Svakog dana okruženi smo mirisima, a izvori su razni: pržena riba, voljeni kućni ljubimac, cigarete, obuća, toilet. Čini se da su svi ovi mirisi mali, ali oni mogu upropastiti dan.
Ambi Pur nudi niz proizvoda za borbu protiv neprijatnih mirisa gde god da se nalazite, i donosi neverovatnu svežinu kroz niz različitih proizvoda: osveživača vazduha, elektronskih aparata, osveživača za kola. Osveživači vazduha su tu da pomognu u borbi protiv nepredvidivih i jakih neprijatnih mirisa u kuhinji ili toaletu. Elektronski uređaji su specijalno dizajnirani da Vam donesu lagan miris koji traje i svežu očaravajuću atmosferu u Vašoj dnevnoj sobi. Ambi Pur 3volution dizajniran je da Vam pruži posebno mirisno iskustvo, spajanjem 3 komplementarna mirisa u jedan proizvod. Na svakih 45 minuta uređaj ispušta drugi miris čime Vam je omogućeno da uživate u 3 različita opuštajuća mirisa čak do 90 dana, a da se ne zasitite ni jednog od njih. Takođe postoji i jedinstveni elektronski uređaj sa samo jednim mirisom koji je savršen za upotrebu u dnevnoj sobi gde je stalno potreban svež vazduh, koji može trajati i do 80 dana. Postoje i Ambi Pur osveživači za kola koji su razvijeni tako da Vaš auto uvek čine svežim i čistim. Samo postavite osveživač na otvor za osveženje unutrašnjosti automobila i uživaćete u svežem vazduhu koji Vam Ambi Pur superiorna tehnologija donosi: jedinstveni molekuli u obliku kapsula hvataju mirise i ne dopuštaju im da se osete. Uživajte u svežini svog automobila u trajanju do 60 dna.
 Ambi Pur proizvodi ne maskiraju mirise, već ih eliminišu i pomažu Vam da dišete slobodno gde god da ste!

Povezane vesti

Back to Top