Ana i Nikolija snimaju spot za ‘Milion dolara’

Ana je objasnila da je Nikoliju izabrala za ovaj duet jer je podseća na Nicki Minaj
Ana je objasnila da je Nikoliju izabrala za ovaj duet jer je podseća na Nicki Minaj

Pevačice Nikolija Jovanović i Ana Nikolić udružile su snage i snimile duet pod nazivom Milion dolara, a ovih dana napo**o rade i na snimanju spota za ovu pesmu.

Nikolija i Ana postale su članice ženske bande koja hara svetom – ali samo za potrebe snimanja spota za pesmu Milion dolara, za koji su se obukle u crnog i belog labuda. Zašto baš tako? Ana je objasnila da je inspiracija za njihov izgled bila upravo pesma, ali i seting za plesni deo u spotu.

Zajedno nismo vredne milion dolara – zajedno smo neprocenjive. Još taj novac nije odštampan!” veselo je rekla Ana, objašnjavajući tematiku spota.

Više nego komplikovanu plesnu tačku u spotu Nikolija i Ana su zajedno spremale, i međusobno se dopunjavale znanjem iz ove oblasti:

Iako sam ja igrala u Grčkoj po klubovima, i Ana je snimala više nego dovoljno spotova tako da ona mene dopunjuje kad ja nešto ne znam, ja nju kad ona nešto ne zna, pa se radi o jednom sklopu od neprocenjive vrednosti” rekla je Nikolija za emisiju Exclusive.

Što se tiče saradnje, Ana je rekla da je više nego zadovoljna što je izabrala baš Nikoliju za ovaj duet budući da ju je njen stil podsetio na rep deonice američke reperke Nicki Minaj.

Ukoliko duet zaista liči na bilo šta iz stvaralačkog opusa ove otkačene reperke, čeka nas zaista originalan i zanimljiv duet! Inače, novi CD Ane Nikolić Milion dolara biće u prodaji od 19.7.2013. uz magazin Story!

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top