Prati nas

Bizarno

Ana Kokić smršala 10kg i još uvek nije zadovoljna svojim izgledom

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Pevačica Ana Kokić je smršala neverovatnih 10 kilograma. Ovaj poduhvat je bio jako težak za nju, ali rezultat se i te kako vidi. Međutim, ona ne planira da stane ovde, već joj je cilj da povrati svoju mladalačku kilažu.

“Dugo sam se borila sa nekoliko kilograma viška, pokušavala sam pomoću raznih dijeta da smršam, ali sam mnogo toga radila pogrešno. A to sam shvatila kada sam upoznala doktorku Anu Petrović, koja mi je napravila plan ishrane kojeg sam se strogo pridržavala i za kraći vremenski period uspela da izgubim suvišne kilograme”, ispričala je Ana Kokić, prenosi Alo, i dodaje: “Nisam još u potpunosti zadovoljna izgledom, jer mislim da uvek može bolje, ali i dalje sam na korigovanoj ishrani jer želim da se vratim na devojačku kilažu. Osećam se mnogo bolje, ne samo zbog izgleda već i zbog toga što imam više energije, lakse podnosim treninge i u boljoj sam kondiciji, što mi mnogo znači za posao”.

Ali bez obzira na novu figuru, pevačica priznaje da se oseća najseksepilnijom kada je ništa ne muči.

“Lepo je videti zgodnu i negovanu ženu, ali tek onda kada ona ima samopouzdanje i kada zrači pozitivnom energijom, možemo reći da je seksi. Najseksepilnije se osećam kada me ništa ne muči, odnosno kada sam ispunjena i zadovoljna. I na sve to samo dodam visoke potpetice i to je to”, izjavila je Ana.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top