in

Ana Nikolić i Rasta odvojenim porukama čestitali rođendan ćerki Tari


Tara Đurić, ćerka Stefana Đurića Raste i Ane Nikolić, napunila je 3 godine, a roditelji su joj ovaj dan čestitali zasebnim porukama na Instagramu.

Reper je sa svojim pratiocima podelio zajedničku fotografiju sa letovanja uz opis:

“Hvala ti za tri najlepše godine života! Hvala za tri godine najlepše i najiskrenije ljubavi! Živote moj najlepši na svetu, srećan ti treći rođendan! Volim te”, napisao je Rasta ispod fotografije sa ćerkom Tarom.

Ana je navodno svojoj ćerki kupila belog konja u jednoj ergeli u blizini Beograda, a za ovu životinju je platila 8.000 evra.

View this post on Instagram

Retko ostajem bez teksta…danas nemam reci da opisem svoja osecanja….Srecan ti rodjendan moja Tarice-moga srca gospodarice….LAVICE I KRALJICE!Da te volim …malo je reci….❤️

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

“Retko ostajem bez teksta. Danas nemam reči da opišem svoja osećanja. Srećan ti rođendan moja Tarice – moga srca gospodarice. Lavice i kraljice. Da te volim malo je reći”, napisala je pevačica, koja je ćerki proslavila rođendan u krugu porodice.

Ana i Rasta su se inače venčali u julu 2016. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Taru, da bi se zvanično razveli u junu prošle godine.