Prati nas

Ana Nikolić i Rasta: Pravo pomirenje ili dobar marketing?

Extra

Ana Nikolić i Rasta: Pravo pomirenje ili dobar marketing?

Pevačica kaže da su ona i reper nastavili tamo gde su stali.

Promo

Ani Nikolić Stefanu Đuriću Rasti priča se već neko vreme, odnosno otkako su saopštili da se razvode, nakon manje od godinu dana braka. 

Oni su prošle nedelje nastupili u Makedoniji, gde su napravili veliki koncert, tokom kog su se strasno poljubili, zbog čega su počele glasine da je par ponovo zajedno. Pevačica je ovo, delimično potvrdila.

“Kao što sam se oglasila kada smo bili u problemu, neću ćutati ni sada. Tada sam govorila istinu i govorim je i sada: Stefan i ja smo zvanično razvedeni, nismo u braku, pred zakonom nismo muž i žena. Međutim, ljubav koju osećamo nas je vezala jače od bilo kog papira i zakona. Prevazišli smo probleme koje smo imali, nastavili smo tamo gde smo stali. Uživali smo u prvom zajedničkom koncertu posle mog porođaja, uživamo u svakom danu koji provedemo sa Tarom, u svakom našem trenutku,” kroz osmeh kaže Ana, dok je njen partner malo tiši.

“Ne volim puno da pričam o privatnom životu. Ono što mogu da kažem je da smo i mi kao svi drugi ljudi od krvi od mesa. Proživljavamo sve momente, i one lepe i one ružne. Preživeli smo razna osuđivanja i na kraju smo jači nego ikada,” kaže Rasta.

Nikolićeva je najavila da će novi singl objaviti 1. marta, a za njega je zaslužan Stefan, koji je radio na njenom prethodnom albumu Labilna.


5 komentara

5 Comments

 1. girlgonewild1

  19. 02. 2018. at 08:32

  Užasan i tako očigledan marketing

 2. Minaž

  19. 02. 2018. at 10:38

  Ana propala strvina

 3. kleo

  19. 02. 2018. at 14:00

  smorise.

 4. Utah

  19. 02. 2018. at 16:06

  Rasta izgleda ka beskucnik a Ana kao morž

 5. Minaž

  20. 02. 2018. at 15:06

  @UTAH

  Umirem od smeha…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top