Prati nas

Extra

Ana Nikolić i Rasta renoviraju kuću nakon pomirenja

Ljubav je sve jača posle razvoda, ako je suditi po iskustvu ovog estradnog para.

Tresla se gora, rodio se miš – tako bi ukratko mogao da se opiše odnos između Ane Nikolić Stefana Đurića Raste, koji su od velike ljubavi i razvoda stigli do – zajedničke kuće.

Iako se par razveo, njihova ljubav nije prestala već je ojačala, kako sami kažu, te su sada rešili da renoviraju zajedničku kuću koju su izgradili u Velikom Mokrom Lugu.

“Anina želja je bila da u kući jedan deo odvoje za spa-centar. Pošto dosta pažnje posvećuje nezi lica i tela, ona je htela da u svom domu napravi kutak za opuštanje i ulepšavanje da ne bi morala svaki dan da izlazi iz kuće. Napravila je plan šta joj je sve neophodno i angažovala arhitektu koji je njene zamisli sproveo u delo. Trenutno majstori rade na postavljanju instalacija za saunu i đakuzi,” kaže izvor blizak paru za pink.rs.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da će kuća imati i teretanu, ali i spa centar u kome će par odmarati.

“Tu će imati potpunu privatnost. Kada se bude radilo dvorište, Ana i Rasta su izrazili želju da se izgradi bazen u kojem bi mogli da se kupaju preko cele godine. Zimi bi se voda zagrevala uz pomoć posebnog sistema. Oko celog placa biće postavljena velika betonska ograda sa tujama, pa im privatnost neće biti ugrožena”, dodaje izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top