in

Ana Nikolić ne ostavlja Rastu na miru: Noću ga zove, urla…


Ana Nikolić ne ostavlja bivšeg muža Stefana Đurića Rastu na miru. Usred noći ga zove i urla, a on samo isključi telefon.

„Rasta je sedeo sa društvom u svom studiju. Bilo je iza ponoći kada ga je Ana pozvala, on se normalno javio na telefon, mislio je da je nešto u vezi sa ćerkom, međutim, ona je krenula da viče i svašta da mu priča, a on je samo prekinuo vezu”, započinje priču za SVET izvor blizak pevaču i nastavlja:

„Uporno ga je zvala nakon što je spustio slušalicu i slala poruke, između ostalog i da joj je uništio život. On nije hteo da kaže šta je sve u porukama pisalo, nije bio svađalački nastrojen, pa je samo isključio telefon i rekao da se verovatno napila pa ne zna šta priča”.

Izvor magazina SVET dalje nastavlja priču da je Rasti u braku najviše smetalo što je incidentna, što kada se naljuti polomi kuću, izgrebe auto, izbriše mu sve iz telefona. Zato su se i razišli. Z

bog nejavljanja na telefon, Ana je bivšem mužu jednom prilikom demolirala automobil.

„U pidžami sam u pola noći došla taksijem ispred zgrade, ne znam da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon. Bila sam ‘u flaši’ ozbiljno… Uzela sam ključeve i po novom mercedesu od 100.000 evra potpisala sam se: Ja sam, pičko, Ana!“

„Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim. I ispod auta sam se potpisala. Sjebala sam mu ceo auto! Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti”, rekla je Ana dok se grohotom smejala.