in

Ana Nikolić o grebanju Rastinog automobila: Policija je došla dok sam grebala


Pevačica Ana Nikolić sinoč je gostovala u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom otvoreno pričala o ćerki Tari, bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti, ali i izdaji koju je doživela od najbližih.

Anu su prvo upitali da navede tri stvari koje radi kad je zaljubljena, a ona je bez mnogo razmišljanja dala odgovor.

„Svađam se, grebem mu auto i, na primer, dođe policija onda,“ kazala je ona kroz smeh, što je izazvalo smeh u studiju.

„To grebanje auta nije trebalo da se desi, al’ eto ,“ spomenula je Ana situaciju o kojoj se mesecima priča, kada je Rasti izgrebala auto jer joj se nije javljao danima na telefon, pa je otkrila da je doživela izdaju, jer je glasovnu poruku u kojoj priča o tome u javnost pustile osobe sa kojima je bliska.

„Pa, naravno, osobe kojima sam su bezrezervno verovala su poslale to nekome… To je ta moja naivnost. Pretpostavljam da ja zato nikad neću ostariti, moj mozak je ostao na tom nivou, 12 godina,“ dodala je Nikolićeva, pa se osvrnula na naslednicu i odnos sa nekadašnjim partnerom.

„Ja sam jedini autoritet u njenom životu. Stroga sam, da ne bi bila razmažena i bahata. Nemam izbora, a tako će biti do puberteta njenog, pa ću je „prebaciti“ na tatu,“ istakla je Ana.

„Sa Tarinim tatom sam u korektnim odnosima. Ostali smo prijatelji. Razvodi su danas normalna stvar. Imamo veliki razlog da budemo u dobrim odnosima, ćerku. Nema razloga da bude drugačije. Od takve situacije sam izvukla najbolje što je moglo.“  zaključila je pevačica. (Blic.rs)