Ana Nikolić otpustila brata Marka: sada radi sa menadžerom Ace Lukasa

Ana Nikolić prekinula je saradnju s rođenim bratom Markom Nikolićem, koji joj je više od 10 godina ugovarao nastupe, već je angažovala menadžera Ace Lukasa, saznaje Kurir.

Svi su ostali u čudu kada je pevačica odlučila da njen novi album radi Darko Dimitrov, iako je prethodni CD Labilna doživeo ogroman uspeh, zahvaljujući hitovima koje je napisao uglavnom njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta.

Njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima, ali Ana ga nije pozvala da joj piše pesme. Pored toga, Ana je navodno sklopila saradnju s jednim poznatim agentom iz Švajcarske, koji zastupa i Lukasa, i on će ubuduće obavljati poslove koje je dosad radio Anin brat Marko.

“Zaista će Anin povratak muzici biti revolucija, posebno što se tiče novih pesama. O njenom izgledu da ne pričamo, potrudila se da smrša i rezultati su očigledni. Želja joj je da ubuduće radi veće nastupe, verovatno i koncerte, pa je zato angažovala čoveka koji je stručan u tome. Dosad je nastupe ugovarao njen brat, ali ovo je ipak veliki zalogaj i on to ne bi mogao sam da radi. Novi menadžer ima sve što je potrebno za takve projekte, svoje ljude, logistiku, dobre ideje, marketing”, rekao je izvor za Kurir i dodao da nije isključeno da će Marko nastaviti da i dalje radi za svoju sestru, ali kao pomoćnik.

“Glavni menadžer može da prepusti nekome drugome da zakaže i odradi manje nastupe za Anu, pa će to verovatno biti Marko. Ali to neće biti često. Cilj angažovanja novih saradnika Ane Nikolić jeste da ona bude u vrhu muzičke scene, što podrazumeva i bolju saradnju s medijima. Marko je smatrao da novinari nisu blagonakloni prema njegovoj sestri, te da ne treba da im daje intervjue. To nije tačno, a toga je i Ana svesna”, završio je izvor i napomenuo da se ova promena kod Ane neće odraziti na Markovu saradnju s Rastom.

“Stefan je zadovoljan Markovim angažovanjem, a ni Ani ne smeta to što joj je brat blizak s njenim bivšim suprugom.”

https://www.instagram.com/p/BxK9mqiB_6o/

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ništa od turneje: Mayi Berović odbijena američka radna viza!

Next Article

Ne smiruje se nakon razvoda: Pevačica prvo ostavila devojku, a sad i dečka

Related Posts