in ,

Ana Nikolić pomogla Milici Todorović da smrša 10 kilograma

Ko će kome ako ne svoj svome

Foto: Instagram

Milica Todorović je za samo dva meseca smršala deset kilograma, i to zahvaljujući Ani Nikolić.

Milica je probala brojne preparate, ali nije mršavila, pa je na kraju očajna pozvala Anu i zamolila je da joj objasni kako je uspela da se prepolovi.

Naravno, Ana joj je odmah preporučila nutricionistu, ali i tablete za koje i sama kaže da su čudo i da bez njih ne bi uspela da se reši sala!

„Milica je na kraju, kad joj nijedna dijeta nije pošla za rukom, pala u depresiju jer se sve više gojila, a bukvalno je gladovala. Čak je pomislila da ima ozbiljan hormonski poremećaj, ali je odahnula kada su joj lekari saopštili da je sve u redu i da samo treba da probuši kašiku, te da počne zdravo da se hrani. Tada je pozvala Anu Nikolić koja joj je preporučila svog nutricionistu, kod kojeg idu i Ceca i Jelena Karleuša!”, kaže izvor.

Sporna fotka (Instagram)

„Milica je odmah primenila sve Anine savete, pozvala je stručno lice, a Ana joj je poslala i tablete koje je ona pila,“ objašnjava izvor.

Baš se strogo pridržava saveta, čak je i bila disciplinovana i dok je imala koronu, tako da je za dva meseca skinula oko 10 kilograma, a planira još tri da bi bila tip-top! Mnogo je srećna i zadovoljnija, jedva je čekala da obuče kupaći kostim i da pokaže telo na odmoru u Hrvastkoj”, priča za STAR izvor blizak pevačici.