Prati nas

Extra

Ana Nikolić: Smršala sam 20 kilograma, idem dalje

Promo

Ana Nikolić započela je novu godinu radno – nastupajući u dva beogradska kluba, a u prvom ovogodišnjem intervjuu otkriva kakvi su joj planovi za narednih 12 meseci. 

Pevačica, koju su mnogi osudili zbog viška kilograma nakon trudnoće, istakla je da je već mnogo smršala, regulisanjem ishrane i treninzima. “Smršala sam više od 20 kilograma i tu ne planiram da stanem, treniram, zdravo se hranim,” rekla je Nikolićeva, koja je sa reperom Rastom dobila kćerku Taru. O razvodu od repera, ipak, ne želi da priča.

“Nikada nisam pričala o svom braku, čak sam se i tajno udala. Kažu da ko zove novinare na svadbu, treba da ih pozove i na razvod. Nisam vas zvala na venčanje, ne želim sa vama da delim ni svoju privatnost. Jedino što mogu da kažem jeste da je Stefan divan otac. Privržen je Tari, ona ga obožava, i to je meni najvažnije,” kaže Ana.

Promo

Ipak, otkriva kakav je odnos kćerke i oca. “Stefan mi pruža apsolutnu podršku. On je najbolji tata na svetu, uvek je tu uz Taru i ona ga obožava, baš kao i on nju. Ta ljubav između ćerke i oca je magična,” kaže Ana Nikolić u intervjuu za Svet.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. nemam ime

  04. 01. 2018. at 14:35

  Bas lepo da jedan razvod sa estrade se nije zavrsio pljuvanjem jedno drugog.

 2. Lulu

  04. 01. 2018. at 16:10

  Magicno ?

 3. girlgonewild1

  05. 01. 2018. at 12:49

  Ne vjerujem da je smršala baš 20kg, ali jeste 10ak sigurno. Vidi se razlika.
  Bilo bi super da se vrati u formu i da bude riba kakva je bila

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top