Ana Nikolić sprema venčanje, a mladoženja?

Iako je Ana Nikolić još pre nekoliko nedelja obavestila javnost da planira da se uda, mi i dalje nismo saznali kako mladoženja izgleda – a kako se čini to se neće dogoditi uskoro!

Pevačica, koja je prošle nedelje predstavila pesmu Baksuze, kaže da jedva čeka da se uda za svog Dragana. “Biće svadbe, ali nismo odredili datum. Ne razmišljamo još o tome, jer smo oboje trenutno posvećeni karijerama. Važno nam je bilo da se verimo, jer je to bio logičan nastavak naše ozbiljne veze. Izgovorićemo sudbonosno „da“ do sledeće godine,” rekla je Ana.

Lepa pevačica otkriva i da će sama sebi kreirati venčanicu. Volela bih da moje venčanje bude glamurozno, jer sam ga tako zamišljala kao devojčica. Lepo dekorisan prostor, ispunjen ljudima koje volim i među njima moj princ. Biće to glamurozna, ali intimna ceremonija za najuži krug ljudi bez prisustva medija. Sama ću kreirati venčanicu, budući da sam ozbiljno počela da se bavim dizajnom. Poznato je da preferiram kratke haljine i suknje, zbog nastupa koji su energični, ali moja venčanica biće tradicionalno bela i dugačka.”

Izvor: Novosti/Foto: Marko Sovilj, Story

Povezane vesti

Back to Top