in

Ana Nikolić traži 500.000 evra za rijaliti


Pevačica Ana Nikolić traži pola miliona evra da bi prodala prava na emitovanje svog rijalitija! Ona uveliko priprema ovaj šou, koji će uskoro početi da snima, ali još nije odlučila sa kojom televizijom će potpisati ugovor.

S obzirom na to da sličan projekat nije viđen u Srbiji, njen tim je siguran da će imati veliku gledanost i da će se sponzori utrkivati da budu deo priče.

„Nikolićeva je platila ozbiljnu produkcijsku kuću koja će raditi na projektu. Angažovan je stručan tim, odličan reditelj, snimaće se sa najnovijom tehnikom. U dogovoru sa ljudima iz njenog tima odlučila je da sami odrade produkcijski deo kako bi rijaliti bio potpuno autentičan. Ana će biti prikazana sa svim svojim vrlinama, manama, slabostima…“ kaže izvor Informera koji je odlično upućen u celu priču.

Kako on prenosi, saradnici Nikolićeve će prvo pregovarati sa dve najjače komercijalne televizije, Pinkom i Prvom, međutim, videće šta im nudi i Happy televizija. U toku su i razgovori sa predstavnicima United grupe, koja drži SBB.

Neki sastanci i razgovori su već obavljeni. Ko ponudi bolje uslove, taj će dobiti prava da emituje rijaliti. Nema tu mnogo filozofije. Sigurni su da imaju odličan projekat, koji će pomeriti granice u Srbiji, doneti osveženje na javnoj sceni i izazvati mnogo bure i interesovanja,“ objašnjava naš sagovornik.

Iz Aninog tima su kao i uvek bili tajanstveni, ali ne poriču da su pripreme za šou uveliko u toku:

Od Ane uvek možete da očekujete očekivano: iskrenost, čistu emociju, pomeranje granica u bilo čemu što radi, ozbiljnu produkciju. Mi uveliko pripremamo više nekih izuzetno ambicioznih projekata, ali ne možemo za sada da preciziramo o čemu se radi. O novcu nikada nismo govorili, bilo da se radi o visini honorara za nastup, žiriranje u emisijama ili za neke kampanje, pa će tako biti i sada. Poslovne tajne moraju da ostanu poslovne tajne,“ poručili su nam iz pevačicine press službe.