in

Ana Nikolić uskoro objavljuje snimke vežbi za mršavljenje


Pevačica Ana Nikolić nedavno se izborila sa viškom kilograma, a sada nastavlja da redovno vežba i pazi na svoju ishranu.

Ana je tokom karantina svakodnevno vežbala u svojoj kući, i često pokazivala svojim pratiocima na Instagramu kako vežba.

Tako je i ovog puta pevačica objavila video na kome vozi bicikl, a uz to poručila:

“Ko kaže da u kući nema vežbanja? Ima, ovo je Sparta! Predaje nije opcija! Imam veliko iznenađenje i obaveštenje, uskoro vas očekuju nekoliko videa svih mogućih vežbi koje sam radila dok sam skidala kilažu. Idemo dalje”, rekla je Ana, a prenosi Nova.

Inače, što je skinula višak kilograma, Ana je čak promenila i frizuru, pa je svoju dugu kosu skratila na paž.

Ona je nedavno otkrila i kako je skinula više od 50 kilograma i povratila staru liniju.

„Ja sam bila na dnu, moj život je takav, to je takav moj krst koji ja nosim, nekad teško, nekad lako, ali nosim ga. Moj život nikad nije bio siva zona, kod mene ništa ne može da bude: “Lepo je”, ili je vrh ili je dno. Da bilo je dno, a sa tog dna nemaš, gde nego na vrh,“ počela je ona.

“ To nekad ume da bude jako naporno, ali to je moj karakter, ja sam bila na dnu i psihičkom, i fizičkom i mentalnom, u svakom mogućem smislu u kom jedna žena može da bude, ali jednostavno pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika da nemaš mnogo prostora za razmišljanje, nemaš taj luksuz.“

Ana se osvrnula na medije i javnost, koji joj nisu pružali podršku.

„Nisu imali milosti prema meni, što i razumem, javna si ličnost i ne možeš da imaš 105 kila, ja mogu, a mogu i da smršam. Bila sam na dnu, tada sam se tako osećala, bio mi je takav period u životu,“ kazala je.

Pevačica je i pre toga u intervjuu za Blic govorila o kilaži.

„Kilaža, pa kilaža. Prvo je bilo što si debela, sada ne valja što sam mršava. Nikada ništa ne valja. Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje,“ rekla je ona.