in

Evo kako se Ana Nikolić našla u italijanskom izdanju magazina Vogue


Ana Nikolić bila je na udaru medija godinama zbog toga što se nakon porođaja 2017. godine ugojila.

Ipak, nakon višegodišnje borbe, ona je sa 93 kilograma smršala na 58, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama svedoče o ovoj drastičnoj promeni.

Ona je u emisiji “Premijera vikend specijal” otkrila da je za mršavljenje najbitniji motiv, pa je spomenula i koleginicu Adele koja je smršala do neprepoznatljivosti te se našalila da su njih dve imale zajednički motiv da smršaju.

„Videla sam da je Adel smršala, ali dve ključne reči su ‘nakon ‘razvoda’. Motiv je mnogo važan. Malo šale, ali ne, ja sam smršala uz tablete i vežbanje. Sad očekujem ulogu u nekom svetskom filmu, može James Bond,“ rekla je Ana.

Pevačica je u istoj emisiji priznala da se njena fotografija slučajno našla u italijanskom izdanju magazina “Vogue”.

View this post on Instagram

„I NIJE BILO LEPO“ 🤧😹😹 . . #photography #by @bojanvukadinov 📸 #thankyou…KARANTIN DAN KO ZNA KOJI…. Haljina @unalatinaofficial

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

„Radi se o časopisu ‘Gladys’,eminentni časopis u Americi i ja sam dobila poziv  fotografa Đorđa Bukvića. Drago mi je što sam to uradila, mislila sam da možda ne treba, ali ja uvek razmišljam van korica i jedna fotografija je završila i u italijanskom Vogu.“

„Nisam maštala da se pojavim u Vogu jer se bavim pevanjem, ali izgleda da sam mnogo smršala kad sam tamo završila“  rekla je Ana.

View this post on Instagram

„tik-tak,tik-tak…FREEDOM..“ ✨

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on