in

Ana Sević opet tuži Darka Lazića, evo zbog čega sada

Do sukoba bivših partnera došlo je nakon što ga je pevačica javno optužila da iznosi neistine o njoj


Darko Lazić izjavio je da je zakopao ratne sekire sa bivšom ženom Anom Sević, no to izgleda nije tačno.

Do sukoba bivših partnera došlo je nakon što ga je pevačica javno optužila da iznosi neistine o njoj i najavila suđenje sa pevačem zbog neisplaćenih alimentacija za njihovu ćerku Lorenu.

Međutim, kada je čula šta je Darko izjavio, Ana je pozelenela od besa pa je odlučila da na ovu priču jednom za svagda stavi tačku.

„Opet Lazić i neke izjave… Ja sam jednom dokazala da govori neistinu tako da šta god da je rekao ne zanima me, time se bave advokati . Hvala na pitanju, ali ja u Lazićevom rijalitiju za medije ne želim da učestvujem,“ besno je poručila Ana.

„Ana je još prošle godine tužila Darka, ali je zavladala korona, pa su se tek nedavno našli na sudu. Međutim, pošto je pevačica u poodmakloj trudnoći, smatra da je imala previše razumevanja za bivšeg, te da je sada dosta. Da je on zaista u finansijskim problemima, Ana bi i dalje ćutala, ali je videla da on i te kako živi raskalašnim životom,“ ispričao je izvor za Srbija danas i nastavio:

„Ona ne traži ništa za sebe, ali kao otac mora da ispunjava svoje dužnosti. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je do neverovatnih 1.000.000 dinara. Darko je ispričao sudiji kako zbog saobraćajne nezgode nije godinu dana nastupao, te da i dalje vraća dugove nastale u tom periodu. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog koronavirusa otkazani nastupi. Sa druge strane Anini advokati su više puta naglasili da on nije plaćao ni pre nesreće alimentaciju, kada je pet dana u nedelji nastupao i zarađivao baš dosta novca.“