Prati nas

Extra

Ana u strahu od Ćazima!

ana-nikolic

U strahu od Ćazima i njegove bivše/sadašnje devojke Mande? (foto: Facebook)

Kontroverzni albanski biznismen i srpska pevačica imali su kratku, ali burnu romansu i posledice te veze i dalje su prisutne. Naime, nakon što ju je bivša Ćazimova devojka Manda Popović prošlog leta napala, pevačica Ana Nikolić sada strahuje od svakog ponovnog susreta sa njim.

Njih dvoje su se pre nekoliko meseci našli na istom mestu na otvaranju televizije Grand ali nisu se ni pozdravili iako je biznismen tada izjavio da je u kontaktu sa Anom i da se povremeno čuju.

Međutim, upućeni tvrde da je nedavno Ćazim prisustvovao jednom nastupu Ane Nikolić i da je pevačica zbog toga bila vidno uznemirena jer je strahovala da će se odnekud pojaviti i njegova bivša devojka.

“Ana je zabavljala publiku i trudila se da ne gleda ka njegovom separeu, ali se sve vreme molila da ne izbije neki skandal. Nije đuskala kao obično i videlo se da je u grču”, dodao je izvor Aloa koji se našao na licu mesta.

Zbog straha za svoju bezbednost, pevačica je zamolila brata Marka da je prati na svim nastupima, a kada on ne bude u prilici angažovaće i dodatno obezbeđenje.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. borg

    24. 03. 2015. at 12:49

    ovu mandu, zajedno sa cucinom porodicom u planine, na dozivotni oporavak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top