in

Anabela Atijas na meti pretnji: Završićeš kao pevačica iz Borče

Anabela Atijas prethodnih dana na metnji je jezivih pretnji – fanovi Kristine Kockar, supruge dečka njene kćerke Lune Đogani, prete joj da će završiti kao tragično nastradala pevačica Jelena Marjanović.

“Ona je dobila na desetine poruka u kojima piše da će joj zapaliti kuću, da joj se sprema otmica, ali i da je čeka sudbina Jelene Marjanović,” kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je njen suprug unajmio obezbeđenje da je čuva.

“Momci iz obezbeđenja su sve vreme uz Anabelu, a budući da je Nina na školskom raspustu i da najviše vremena provodi na igralištu ispred zgrade, pevačica je odlučila da ništa ne prepušta slučaju, pa je i ona pod stalnim nadzorom”, kaže anonimni izvor i navodi da pevačicin suprug ne žali para kada je mir njegove supruge u pitanju.

“Anabela je ozbiljno shvatila svaku reč koju je pročitala u porukama, i to zato jer je i sama bila u rijalitiju i dobro zna koliko fanovi mogu da budu fanatični. Ni u jednom trenutku joj ništa nije bilo smešno, a s obzirom na to da Kija ima veliki broj fanova, koji su dobro organizovani, Anabela je svesna da su oni u stanju da naprave svašta”, uverava izvor i zaključuje da pevačica strahuje šta će biti sa Lunom kada napusti reality u kome je trenutno.