Anabela u šetnji sa najmlađom kćerkom

Uživa u majčinstvu! (foto:Facebook)
Mezimice i naslednice! (foto:Facebook)

Iako je popularna pevačica Anabela Atijas nakon porođaja govorila da njena najmlađa kćerka više liči na svog oca, kako odrasta, mala Blankica iz dana u dan sve više podseća na svoju slavnu majku.

Dokaz za to je i fotografija koju je Anabela postavila na društvenim mrežama, na kojoj se vidi da su dve dame pošle u šetnju gradom.

Pored toga što je njena najmlađa mezimica ista majka, one su se potrudile i oko stajlinga, pa su obe bile obučene u belim majicama sa krunom i iscepanim farmericama.

Pop pevačica je ranije u nekoliko navrata naglasila da uživa u svom majčinstvu, budući da je prelepa devojčica unela radost u njen i život njenog supruga Andreja Atijasa i učvrstila njihovu vezu i uzburkane emocije.

Uživa u majčinstvu! (foto:Facebook)

Anabela Bukva objavila je na društvenim mrežama fotografiju sa najmlađom kćerkom Blankicom.

Pevačica ne krije da uživa uz naslednicu kojom su očarane i njene dve starije kćerke iz prethodnog braka, Luna i Nina, koje joj daju veliku podršku i takođe uživaju u mlađoj sestri.

„Divan je osećaj posle mnogo godina ponovo držati svoju bebu u rukama. Shvatila sam da sam ja jednostavno rođena da budem majka, da budem stalno nekome potrebna. To me čini snažnom, to me tera napred. Sada imam snagu da mi se čini kako bih mogla na vrh sveta“, ponovila je pevačica koliko joj se život promenio otkada je postala majka po treći put i ističe da joj je veliko zadovoljstvo što ljudi oko nje primećuju ogromnu sreću i pozitivnost.

„Mislim da je Blankica karika koja je nedostajala u mom životu da bi bio potpun. Još jednom se potvrdilo, bar kada je o meni reč, da nam se u životu sve dešava s razlogom. Moja mama zna često da mi kaže da mi je beba vratila davno izgubljeni sjaj u očima.“

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.