Search
Close this search box.

Anastasija nije pozvala Lunu Đogani na rođendan: Evo šta ona kaže na to

Anastasija i Luna pre dve godine kada su bile nerazdvojne (foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Anastasija i Luna pre dve godine kada su bile nerazdvojne (foto: Facebook)

Iako su važile za najbolje drugarice, Anastasija Ražnatović i Luna Đogani se već neko vreme ne slažu. Zbog toga je ćerka Svetlane Cece Ražnatović odlučila da na gala proslavu svog 18. rođendana ne pozove drugaricu koju je krstila prošle godine.

„Kada je Anastasija pravila spisak zvanica, Lunu nije ni spomenula. Jedna drugarica ju je upitala zbog čega nije ubacila Đoganijevu, a ona je samo prevrnula očima i odgovorila da je najbolje da njihov odnos ostane takav kakav je. Taša se drži obećanja koje je dala svom dečku Kostadinu Terziću da se Luni neće javiti i zvati je, tako da će se i ubuduće voditi time“, rekao je izvor za Svet.

Ovu tvrdnju je potvrdila i sama Luna, ali nagoveštava da to nije uzela Anastasiji za zlo.

„Nije me zvala na rođendan, što je i logično jer se nas dve već neko vreme ne viđamo i ne čujemo. Iako se ne družimo, sa moje strane postoji poštovanje i nikad o toj devojci neću reći ružnu reč. Zaista ne bih ništa komentarisala, osim toga da na njenom rođendanu nemam šta da tražim“, rekla je ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Luna i Anastasija su se pre više od pola godine posvađale, kada je Terzić savetovao svojoj devojci da bi bilo najbojle ako prekine druženje sa Đoganijevom.

POSLEDNJE VESTI