Anastasija Ražnatović dobija svoj rijaliti

Ćerka srpske folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović dobila je neverovatnu ponudu da učestvuje u bugarskom rijalitiju. Rijaliti će biti nalik popularnom Keeping up with the Kardashians, a za Anastasijino učešće su spremni da plate čak 100.000 evra.

”Rijaliti bi bio nalik američkom u kojem učestvuje porodica Kardashian. Zamišljeno je da Tasin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kylie Jenner. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tašine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi sa drugaricama po klubovima’’, rekao je izvor za Kurir i dodaje:

‘’Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju fanova na društvenim mrežama’’

Anastasija još uvek nije prihvatila ovu ponudu, mada je Ceca jednom prilikom otkrila da ona i njena deca ni ne razmišljaju o učešću o rijalitiju.

‘’Moj život je već rijaliti! Kardašijani su male bebe, u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostanenaša mala porodična tajna. Ni ja, ni moja deca nismo za to’’, izjavila je tada pevačica.

A da li je Anastasija promenila mišljenje, videćemo u narednom periodu.

Povezane vesti

Back to Top