in

Anastasija Ražnatović najavila novi spot

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović rešila je da obožavatelje iznenadi novom, drugom pesmom, za koju je uradila i visokobudžetni spot.

Kako javlja Blic, o ekranizaciji numere Rane tek će se pričati, jer Cecinu kćerku vidimo u – do sada neviđenom – izdanju.

Anastasija Ražnatović je danas na svojim profilima na društvenim mrežama podelila sa pratiocima kadrove iz novog spota, koji će premijeru doživeti za dve nedelje, a najava je oduševila one koji prate njen lik i delo.

Pevačica je odlučila da zaigra na kartu svog seksepila, pa je tako vidimo kako koketira sa kamerom, dok je njena odlična linija u prvom planu.

Anastasija će novu pesmu i spot predstaviti 26. marta, a najavu pogledajte ispod u nastavku.

View this post on Instagram

RANE 26.03.2019 🖤

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Anastasija je prvi singl, pod imenom Savršen par, objavila u julu prošle godine, a za njega je sama pisala muziku i tekst, ali je osmislila i čitav scenario.

“Ceo scenario spota osmislila je Anastasija sama, koja je sama i pisala tekst za prvu pesmu. Na taj način uspela je sve da realizuje uz podršku brojnih prijatelja koji su joj priskočili u pomoć. Njoj je trebala podrška jer se spot snima samo tri dana za što joj je potrebna velika organizacija,” rekao je tada izvor.