Prati nas

Vesti

Anastasija Ražnatović otvorena za svetsku karijeru

Anastasija smatra i da deca drugih poznatih ličnosti nisu uspeli, jer nemaju ‘to nešto’

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, nedavno je objavila svoj drugi singl Rane, koji je brzo postao veliki hit u regionu. Mladoj pevačici predviđaju veliki uspeh, a ona priznaje da razmišlja i o svetskoj karijeri.

Naime, Anastasija je nedavno dala intervjuu za jednu emisiju, gde je priznala da bi snimila pesmu za svetsko tržište kada bi dobila priliku.

“Hvala Bogu pričam engleski perfektno. Ja verujem u sve. Verujem u sebe, verujem u svoje snove i mislim da ništa nije nemoguće. Prema tome, ako mi se osmehne sudbina i budem imala šansu da ostvarim svetsku karijeru, nikako je neću propustiti”, priča Anastasija.

Ona je u istom intervjuu odgovorila svima koji smatraju da se lako popela na vrh domaćih muzičkih lista, jer je ćerka popularne pevačice.

“Ja vrlo dobro znam koliko se ja trudim i koliko ulažem i sebe i svoje vreme. Ja da nisam zanimljiva i da nemam taj neki X faktor, nikada to ne bi bilo ovako. Postoje i deca drugih poznatih ličnosti koji su eto u medijima, ali jednostavno ne mogu da se probiju. Prosto nemaju to nešto”, rekla je za Exkluziv.

4 komentara

4 Comments

 1. Lohdah

  02. 04. 2019. at 16:09

  Probila si se ti jer te je keva gurala u medijima i emisijama. “Paparazzo lov” zajedno sa tobom u fitnes centar na 1metar od tebe sa sve kamerom. Samo kad se setim….
  I ne znas da pevas dobro, ti si materikal za da budws prateci vokal nekome, solo nikako. I ja razumem sa te tvoje pesmice su “predobre” mladima u Srbiji, gde je muzika koja dominira jedni dno najvece. Ali sa takvim glupostima da prodjea u svet, tesko Stacey.

 2. noname

  02. 04. 2019. at 21:45

  super sto je ona otvorena, al je svet zatvoren za nju

 3. aplause

  03. 04. 2019. at 00:06

  Hahahhahahaa noname je pobedio !!!

 4. Nedmin Midzic

  03. 04. 2019. at 21:25

  Nedmin Midzic

  Otac te jebo Al prdis

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top