in

Anastasija Ražnatović progovorila o manijaku koji proganja Cecu


Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka, progovorila je provalniku koji im je nedavno upao u porodičnu kuću na Kipru.

Početkom jula manijak je uhapšen, nakon što je boravio nekoliko dana u podrumu pevačicine kuće. Čovek je prilikom hapšenja tvrdio da je Ražnatovićeva njegova supruga.

Anastasija otkriva se nije zabrinula jer je za neprijatnu situaciju saznala tek kada je čovek uhapšen.

’’Nije me zabrinula situacija jer sam to saznala nakon toga što se sve rešilo i kada je taj čovek otstranjen, da tako kažem. Nisam se zabrinula jer znam da je sve kako treba. Da sam to znala dok se to dešavalo verovatno bih se zabrinula više’’, rekla je mlada pevačica.

Iako je na početku muzičke karijere Anastasija je već imala neprijatne situacije sa ljudima koji su opsednuti njom.

‘’Pa ima mnogo ludaka, pogotovo kada si izložen javnosti, kada si javna ličnost. Baš ima dosta ljudi koji su zaista bolesni i krenu da budu opsednuti vama… Dešavalo mi se svašta, ne mogu da kažem situacije, ali su mi na društvenim mrežama slali svakakve poruke. Nikada nisam obraćala pažnju na to zato što podelim ljude na jedne i na druge. Ne mogu da kažem da sam imala neprijatnu situaciju da mi je neko prišao i nešto uradio, nije, samo su bile te neprijatne poruke. Ali Bože moj, mislim, to se dešava i devojkama koje nisu poznate“, zaključila je Anastasija piše Telegraf.