Prati nas

Vesti

Anastasija Ražnatović: Prvi album stiže na jesen

A nakon prvog albuma stižu i prvi nastupi

Anastasija Ražnatović je osvojila publiku prvim pesmama, pa se mnogi pitaju kada će objaviti i ceo album. A odgovor na ovo pitanje dala je u nedavnom intervjuu.

Naime, mlada pevačica je otkrila da joj je u planu da počne da nastupa pred svojom publikom, ali ne pre nego što objavi prvenac.

’’Potrebno je da snimim album da bih počela da nastupam. Planiram u skorije vreme da se bacim na posao i da krenem da snimam. Prvi album bi trebalo da bude tamo u septembru ili oktobru’’, izjacila je za emisiju Ekskluzivno.

Kao i druge javne ličnosti i ona se svakodnevno nalazi na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama, ali kaže da na to ne obraća pažnju.

’’Svi polaze od toga da pošto si javna ličnost i izložen si javnosti pa moraš da slušaš da tebe neko pljuje i da moraš da slušaš ružne komentare i kritike. Mene to apsolutno ne zanima. Kada se dešava na Instagramu da mi neko uputi neki loš komentar ja nemam potrebu da odgovorim takvoj osobi, jer znam da moj odgovor oni i žele i žele da me povredi i žele da se osećam loše kao što se oni osećaju svakodnevno loše. Ja samo obrišem taj komentar a tu osobu blokiram”, priča Cecina ćerka.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top