Prati nas

Anastasija: Skakala sam od sreće zbog uspeha ‘Rane’, snimila sam još jednu pesmu

Vesti

Anastasija: Skakala sam od sreće zbog uspeha ‘Rane’, snimila sam još jednu pesmu

“Zaista da skačem od sreće kada sam videla sve”

Anastasija Ražnatović je ove nedelje objavila novu pesmu Rane, koja je momentalno osvojila publiku u regionu. Mlada pevačica je u nedavnom intervjuu otkrila da je jako raduje jer je novom pesmom uspela da obori rekord koji je postavila prvencem Savršeni par.

“U prvom momentu nisam mogla da poverujem da će pregledi ići tom brzinom. U prvih nekoliko časova obrada pregleda je išla veoma sporo zbog operatera, te mi je to stvorilo malu dozu neizvesnosti. Potom, kada sam na zvaničnoj analitici YouTuba videla kako zapravo munjetivom brzinom raste, shvatila sam da je rekord Savršenog para oboren i istog momenta sam počela da skačem od sreće. Zaista da skačem od sreće kada sam videla sve. Tokom dana stizali su mi brojni komentari od prijatelja, ljudi koji prate moj rad i publike da su oduševljeni pesmom”, izjavila je Anastasija u intervjuu.

Ona otkriva i da ne briše negativne komentare ispog svog videa.

“Ne bavim se cenzurom komentara na YouTube, to je bio uslov koji sam rekla mom timu. Svako ima prava da pod lažnim ili pravim imenom iskaže mišljenje, bilo to pozitivno ili negativno. Čitala sam komentare i videla da ima mnogo više onih pozitivnih, što mi je dodatno dalo snagu”, priča pevačica.

U istom intervjuu ona je otkrila i da je spremila još jednu pesmu.

“Brane mi da pričam o planovima, ali snimila sam još jednu pesmu. Sada ostaje drugi deo, spot i realizacija čitavog nazovimo projekta. Verujem i nadam se da će odlično proći”, rekla je za Blic.


3 komentara

3 Comments

 1. Luna

  27. 03. 2019. at 12:08

  Opet paraziti!!!dokleeeee

 2. Veljko

  27. 03. 2019. at 14:16

  Cuj mutave kakoje guraju kome si ti zanimljiva osim stevanu stote kara narkos mutosa

 3. Ljubomora je zlo

  27. 03. 2019. at 19:21

  Veljko gore kara samo svoju desnu ruku pa je mukica ogorcen, a Luna pati od parazita u debelom crevu, izazvanih sportskim akcijama iza vasarskih satora

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top