Anđelina Džoli: Želim da pomognem izbeglicama u BiH!

Poseta Anđeline Džoli i Bred Pita našem regionu izazavala je veliko interesovanje. A kako i ne bi kad su u pitanju zvezde tog ranga…

Iako je rečeno da je poseta privatne prirode, Anđelina je u svojoj izjavi objasnila da želi da pomogne izbeglicama koje je posetila u izbegličkim kampovima u Goraždu.

“Uprkos okrutnoj stvarnosti njihovog nesređenog života, oni su neverovatno istrajni u tome da svojoj deci osiguraju bolju budućnost. Nakon što sam videla ove ljude i čula njihove priče, ne mogu dovoljno naglasiti koliko je neophodno fokusirati se na dobrobit najugroženijih ljudi. Lokalne vođe su ti koji su najviše odgovorni da odaberu opcije koje će osigurati da BiH krene napred ka Evropskoj uniji”, izjavila je Anđelina.

Holivudski par je u Goraždu proveo veče, gde su u hotelskoj sobi večerali pored prozora sa pogledom na Drinu. Kako kažu iz hotela Behar, Anđelina i Bred su, kako su sami priznali, prvi put u poslednje dve godine uživali, mirno večerajući bez bliceva, a soba u kojoj su odseli dobiće ime po popularnoj glumici.

Bred i Anđelina su posle posete Bosni otputovali u Crnu Goru gde su posetili stari grad Kotor, a zatim noć proveli u hotelu Splendid u Bečićima. A kako se sada priča, najpoznatiji holivudski par svoje putovanje kroz region završiće u Dubrovniku, gde će u toku večeri ili jutra doploviti iznajmljenom jahtom.

Kad bi malo svratili i do nas… :)

izvor: 24sata.hr

Povezane vesti

Back to Top