Angelina i Brad postigli dogovor o starateljstvu nad decom

Angelina i Brad postigli su privremeni dogovor oko staretljstava nad šestoro dece (foto: Wenn)

Angelina Jolie i Brad Pitt postigli su privremeni dogovor oko starateljstva nad decom, rekao je predstavnik za štampu poznate glumice.

U izjavi za medije se kaže da će šestoro dece ostati kod majke i nastaviti sa terapeutskim posetama ocu. “Možemo da potvrdimo da su socijalni radnici podstakli dogovor koji su pre nedelju dana potpisale i odobrile obe strane. Ovim je odlučeno da će deca ostati pod majčinim starateljstvom, a da će nastaviti sa tarapeutskim posetama ocu. Socijalna služba je utvrdila da je ovo u najboljem interesu dece”, stoji u izjavi Jolijevog predstavnika za medije.

“Nismo u mogućnosti da otkrivamo detalje zbog osetljivosti teme koja se tiče ove porodične situacije i onog što je najbolje za decu. Verujemo da su obe strane posvećene očuvanju zdravih odnosa i zato vas molimo da imate obzira prema njima u ovim teškim trenucima”, navodi se u obrazloženju.

Deca će za sada biti kod majke (foto: Wenn)

Prošle nedelje Brad je podneo zahtev za zajedničko starteljstvo nad šestoro dece. Maddoxom, 15, Paxom, 12, Zaharom, 11, Shiloh, 10, i osmogošišnjim blizancima Vivienne i Knoxom, pre nego što je postignut ovaj dogovor sa njegovom bivšom suprugom.

 

Povezane vesti

Back to Top