Prati nas

Život

Angelina Jolie o vaspitavanju i odrastanju dece

Super mama (foto: Annie Leibovitz/Vogue)

Super mama (foto: Annie Leibovitz/Vogue)

Porodica Jolie-Pitt spada u jednu od najautentičnijih što zbog svog multietničkog sastava, što zbog činjenice da su Angelina Jolie Brad Pitt dve veoma značajne figure u svetu šoubiznisa, kulture i establišmenta, uopšte.

Njih dvoje su pozirali specijalno za čuvenu fotografkinju Annie Leibovitz zajedno sa svom svojom decom: Maddoxom (14), Paxom (11), Zaharom (10), Shiloh (9), Knoxom (7) i Vivienne (7).

Pored veoma interesantnih fotografija, Jolieva je za Vogue otkrila i neke pojedinosti o odrastanju dece koja su iz korena promenila njen život.

(foto: Annie Leibovitz/Vogue)

(foto: Annie Leibovitz/Vogue)

“Stalno putujemo po Aziji, Evropi i Africi, tj. po kontinentima sa kojih potiču članovi naše porodice. Madoxx i Pax znaju da su iz Južne Azije. Njih dvojica na meniju imaju hranu iz tog dela sveta kada god požele, slušaju azijsku muziku i imaju prijatelje koji su istog porekla. Oni imaju te neke stvari koje su samo njihove. Međutim, nastojim da ih podjednako zainteresujem i za istoriju zemalja iz kojih potiču njihova braća i sestre, kao i za svoju sopstvenu. Tako da na tom planu nema razdvajanja. Ako, primera radi, vodimo Zaharu u Afriku sva deca pođu sa nama”, ističe Angelina uz napomenu da, takođe, provodi vreme sa svakim detetom ponaosob, ali izdvaja vreme i za zajedničke aktivnosti.

(foto: Annie Leibovitz/Vogue)

(foto: Annie Leibovitz/Vogue)

“Svoju decu vidim kao građane sveta. Na primer, Shiloh sam u aprilu vodila sa sobom da upozna izbeglice iz Libana. Kada sam je ugledala kako sedi na podu, sa svojom kapom Ujedinjenih nacija, kako nešto zapisuje u svoj notes dok razgovara sa nekim, nisam mogla a da se ne setim sebe od pre 15 godina i da ne pomislim: ‘Poznat mi je ovaj momenat’. Nisu sva moja deca zainteresovana za humanitarni rad i to je sasvim u redu. Oni koji ne žele da pođu sa mnom u neku misiju oni i ne idu”, dodala je ova liberalna majka.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top