AnnaLynne McCord progovorila o traumatičnom iskustvu iz mladosti

Mlada glumica otkrila je detalje traumatičnog iskustva iz mladosti (foto: Instagram.com/theannalynnemccord)

Glumica AnnaLynn McCord, publici najpoznatija po ulozi u seriji 90210 Beverly Hills, juče je na Međunarodni dan žena podelila potresnu ispovest o bolnom iskustvu koje je preživela sa samo 18 godina.

Ona je otkrila da je bila žrtva silovanja i da je nasilnik koji je silovao bio njen prijatelj koji je prespavao u njenom domu. Kada se probudila usred noći, shvatila je da je prijatelj siluje, a godinama je za tu traumu krivila sebe. “Mislila sam da će biti sve u redu, ali sam vremenom postala depresivna i suicidalna. Rezala sam se po rukama”, priznala je 29-godišnja glumica, dodavši da nije prijavila silovanje iti potražila pomoć. “Pravila sam se da ništa nije bilo i nastavila sam sa životom”, kaže ona.

Međutim, najneprijatnije iskustvo u životu morala je ponovo da proživi u seriji Beverly Hills, kada je lik koji je glumila bila žrtva profesora napasnika.

Glumica danas pomaže žrtvama silovanja i smatra da društvo još uvek ima krivu pretpostavku o žrtvama zlostavljanja.  “Od kuće sam otišla sa 15 godina. Moj otac je pastor, pa sam se sama u Njujorku previše ‘raspustila’. Izlazila sam, pila i plesala na stolovima u minićima. Ali ništa od toga nije igralo ulogu u mom silovanju. Bila sam u vlastitoj kući, pustila sam prijatelja da prespava kod mene, a on me iskoristio”, ispričala je McCordova u intervjuu za BBC.

Pre tri godine ponovo je srela svog silovatelja (foto: I(foto: Instagram.com/theannalynnemccord)

Pre tri godine svog silovatelja je srela u noćnom klubu i bila je šokirana kada je čula da on svom društvu priča da je ona u njega zaljubljena već godinama. “Odvukao me je sa strane i hteo da popriča sa mnom. Kada sam ga podsetila na ono što se dogodilo, rekao je: ‘O čemu to govoriš? Ta noć između nas bila je predivna'”, prisetila se AnnaLynne.

Glumica je ženama koje su prošle kroz takva teška iskustva poručila da progovore. “Nemojte se zatvarati. Ne dopustite pristojnim lažima ovog društva da vas ućutkaju”, rekla je ona na kraju.

https://youtu.be/MBr6sFed0Is

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI