in

Ariana Grande isprozivala je Cardi B na tviteru, a potom se izvinila!

Pored toga što se nije pojavila na dodeli Grammy nagrada, čini se da je Ariana Grande imala još jedan problem sa ovom ceremonijom.

Naime, iako je odlučila da se ne pojavi na dodeli, pevačica je sve jedno pratila šta se dešava iz udobnosti svog doma i povremeno se oglašavala na tviteru kako bi udelila svoj komentar onde gde je to videla potrebnim. Tako je na primer, nakon što je njen bivši i preminuli dečko Mac Miller izgubio svoju posthumnu nominaciju od Cardi B za najbolji rep album godine, zvezda napisala „sra*e“ , „ološ“ a zatim i „koje sra*e“ opet.

Zvezda je obrisala i par komentara fanova, a ubzo zatim obrisala je i tvitove koje je, pretpostavlja se, ishitreno napisala.

Međutim, ishitreno ili ne, njena reakcija nije prošla neopaženo, pa joj je tako jedan od fanova napisao da je otvoreno „isprozivala Cardi B“ kao i da „ona jeste sra*e“.

Ariana je ubrzo zatim odgovorila fanovima i uputila im izvinjenje, ali je i naglasila da nije mislila na reperku već na činjenicu da su organizatori pozvali Millerove roditelje na dodelu, a da je umesto njegovog oca došla Cazzie David , bivša devojka Peta Davidsona. 

Obzirom da je Pete bivši verenik pevačice, a Miller bivši dečko, njena reakcija nije toliko iznenađujuća.

Millerova majka i Cazzie su jako dobre prijateljice. Njihovo prijateljstvo je nastalo skoro, ali se odlično slažu i jako poštuju jedna drugu“ , izjavio je izvor tokom 2018. godine, nakon što je prijateljstvo dveju žena postalo viralno i završilo u svim medijima širom Amerike.

Iako se odlučila da bojkotuje dodelu, Ariana Grande je osvojila nagradu za najbolji pop album, njen prvi Grammy ikada.