Search
Close this search box.

Austrijski mediji objavili da je Milan Stanković ranjen u pucnjavi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Austrijanci objavili da je Milan ranjen u pucnjavi (foto: Facebook.com/milanstankovic.official)

Milan Stanković nastupio je proteklog vikenda u jednom klubu u Beču i napravio sjajnu atmosferu, ali nakon završenog koncerta ispred objekta je došlo do vatrenog obračuna. Austrijski mediji sutradan su objavili vest da je srpski pevač ranjen u pucnjavi.

Kako su preneli tamošnji mediji, oko 5 časova ujutru ispred kluba u kom je nastupao Stanković došlo je do sukoba 30-godišnjeg Rumuna i dvojice Srba i jednog Crnogorca i tom prilikom je došlo do pucanjave. U prvim izveštajima sa lica mesta navedeno je da je pevač ranjen u nogu i da je prevezen u bolnicu, kao i da su akteri vatrenog obračuna uhapšeni.

Milan je napustio klub pre incidenta (foto: Facebook.com/milanstankovic.official)

Međutim, Milan je u izjavi za Pink.rs potvrdio da je dobro, i da je klub napustio pre nego što je došlo do incidenta.„I ja sam zatečen ovom informacijom, jer me svi živi zovu i pitaju šta se dogodilo u Beču. Sve što mogu da kažem je to da sam posle nastupa sam otišao u hotel, a sutradan sam već stigao za Beograd. Čuo sam za incident, ali njegove aktere ne poznajem, znam samo da se sve odigralo posle mog nastupa“, rekao je pevač.

POSLEDNJE VESTI