Avon Color, revolucionarna Mega Effects maskara

Sa jučerašnjeg druženja u Beogradu

Kompanija Avon, kontinuirano posvećena inovacijama već više od 125 godina, predstavila je i na našem tržištu novu Mega Effects maskaru, koju karakteriše potpuno nov pristup nanošenja maskare i predstavlja prvu pravu inovaciju u ovom segmentu još od 1950. godine.

Eksperti kompanije Avon su shvatili da postoji potreba za unapređenim procesom nanošenja maskare, zbog čega su i uveli revolucionarne novine i napravili novi korak u istoriji industrije lepote. Prilagođavanjem dizajna maskare ljudskom oku stvoreno je novo unapređeno iskustvo korišćenja ovog proizvoda, koji je neophodan svakoj ženi koja drži do sebe. Jedinstveni, inovativni aplikator sa savitljivom drškom stvara mega volumen u samo jednom potezu. Konačno, nova zvezda je rođena!

Nova maskara

Revolucionarna Mega Effects maskara u originalnom pakovanju elegantnog dizajna, zamenjuje standardni aplikator inovativnom višedimenzionalnom četkicom, nalik češlju, koja podiže gornje i donje trepavice od korena do vrha. Četkica ovog oblika savršeno odgovara konturama oka, a glavna prednost je što se može koristiti iz 12 različitih uglova pokrivajući svaku trepavicu od jednog do drugog kraja oka. Širina četkice olakšava nanošenje maskare pružajući fenomenalan volumen trepavica bez grudvica koji traje i tokom vrelih letnjih dana. Nova Avon Mega Effects maskara ima intenzivnu boju zahvaljujući ultra crnim silikonskim pigmentima i činjenici da četkica nanosi 40 odsto više maskare.

Avon druženje u Bašti

Loren Andersen, globalni make up ekspert kompanije Avon ističe da “savitljiva četkica nove maskare iz Avona omogućava prilaz oku iz različitih uglova, pri čemu je i veoma je jednostavna za korišćenje“. I Milica Jevtić, poznati domaći make up ekspert ističe prednosti ove maskare. „Avon Mega Effects maskara je otkriće za šminkere jer omogućava nanošenje maskare na celu dužinu trepavica samo jednim potezom”.

Nova generacija maskare, iz nove linije Avon Color, pruža dramatičan izgled čineći vaše oči lepšim i privlačnijim. Mega Effects maskara je odličan izbor za svaku priliku, jer naglašava senzualnost i eleganciju žene, po ceni od samo 699 dinara. Unapredite veštinu zavođenja uz revolucionarnu Mega Effects maskaru iz Avona.

Avon poručuje “Ti stvaraš lepotu”
O kompaniji Avon
Avon, kompanija za žene, jedna je od vodećih kompanija u industriji kozmetike, sa godišnjim prihodom višim od 11 milijardi dolara. Kao jedan od najvećih svetskih kompanija direktne prodaje, Avon nudi svoje proizvode ženama u više od 100 zemalja i ima oko 6,4 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke, ali i modne i proizvode za kuću, a neki od najpoznatijih brendova su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques i Solutions. Tokom 2011. godine Avon je svrstan među najbolje svetske brendove u Interbrand izveštaju najboljih i najvrednijih globalnih brendova. Za više informacija, posetite stranicu www.avon.rs.

Povezane vesti

Back to Top