Search
Close this search box.

Baba Slavka otkriva: Kim Kardashian tajno bila u Srbiji, vozila se jezerom i pravila pitu

Foto: Screenshot

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Foto: Screenshot Domaći mediji danas javljaju da je Kim Kardashian boravila u tajnosti Srbiji pre tri godine kada je obišla prirodni rezervat Uvac sa ekipom kanala Travel. Izvor ove vesti je izvesna – baba Slavka.
Oni su tada snimali emisiju o ovom delu naše zemlje. Bila oduševljena prelepom prirodom, ali i gostoprimstvom meštanke Slavke Nikolić. „Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo imali priliku da je vidimo, zato što su je preko Turističke organizacije Sjenica doveli da snima reportažu za kanal Travel iz Indije. Nisu se dugo zadržali, oko dva sata,“ priča Slavka za medije. Prepričava i kako se Kardashian ponašala.
„Lepo, kulturno i fino. Videlo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš s pavlakom, ali to nije želela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju.“ priča Slavka. „Lepa je žena, fina, prijatna, opuštena, prirodna. Bilo je njih petnaestak u grupi. Snimali su reportažu o Uvcu. Prošetala je našim meandrima, provozala se veštačkim jezerom. Naši predeli su prelepi i drago mi je da nas je posetila. Nikolićeva kaže da je starleta opljačkana baš kada se iz Srbije preko Francuske vraćala u Ameriku. Za to je saznala iz medija.“ Posete Kim Kardashian prisetio se i direktor Turističke organizacije Sjenica Mihailo Tripković. „Uživala je u vožnji Sjeničkim jezerom i obišla meandre Uvca. Oduševila se prirodom i naravno jedinstvenom gastronomskom ponudom. Oprobala se u spremanju sjeničke pite kod naše domaćice Slavice Nikolić. Otišla je s velikim osmehom na licu i rekla da nikada nije srela tako obične i gostoprimljive ljude s velikim srcem.“

POSLEDNJE VESTI