in

Bali-beg se povukao iz javnosti: Burak Özçivit zapušten i depresivan


Zvezda turskih sapunica Burak Özçivit, za kojim uzdišu žene širom sveta, povukao se iz javnosti. S vremena na vreme pojavi se na društvenim mrežama, gde je sada iznenadio novim izgledom.

Burak je poznat po ulozi Bali-bega u Sulejmanu veličanstvenom, a glavnu ulogu je imao i u seriju Bićeš moja.

Glumcu su se zaređali poslovni neuspesi, ali i porodični problemi zbog bolesti tasta. Kako sam kaže, pao je u depresiju zbog čega ga nema u javnosti, a to je uticalo i na njegov izgled.

Pustio je kosu i prestao da brije brkove i bradu paje time šokirao sve one koji su videli njegove najnovije fotografije. Počela su nagađanja da li je to rezultat zapuštenosti ili Burak želi da promeni izgled.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

„Nakon svega osećam se malo depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vreme nećete videti kako radim. Ali nije kraj sveta,“ rekao je glumac nakon što je saznao da mu tast boluje od raka.

Uprkos tome, na Facebooku je 11. septembra objavio novu fotografiju i najavio novi projekat, ali nema informacija o čemu je reč.

https://www.instagram.com/p/Bm8ieS_As3M/?taken-by=burakozcivit

Burak je nekada bio najpoželjniji turski neženja, ali u junu prošle godine rekao je sudbonosno ‘da’ glumici Fahriye Evcen. Ceremonija je bila u Istanbulu, a medeni mesec na Maldivima. Budući da je Burak promenio imidž i pao u depresiju, turski mediji su nagađali da mu ni brak nije idiličan, no za sada nema naznaka da bi to moglo da bude tačno.