Search
Close this search box.

Bebi drama: Glumica ne želi da upozna svoju jednogodišnju bebu

Shepard,Lamar i beba (foto: wenn)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Shepard, Lamar i beba (foto: wenn) Američka glumica i komičarka Sherri Shepherd ne želi da ima ništa sa svojim jednogodišnjim sinom.
Sherri koja se nedavno razvela od svog supruga Lamara Sallyja, ne želi da plaća alimentaciju kao ni osiguranje njihovom sinu, uprokos plati od 3 miliona američkih dolara. Pismo u kojem Sherrin advokat tvrdi da ona nema nikakve odgovornosti prema detetu (foto: sreenshot) „Moje iskreno mišljenje je da je ovo sve bolno. Otišlo je predaleko. U našem prvom razgovoru vezanom za bebu, rekla mi je da jako želi dete i pričali smo o tome nebrojano puta“ „Nije čak ni upoznala sina, nije tražila ni njegove fotografije da vidi…žao mi je sto dete odrasta bez majke“ izjavio je samohrani otac. Lamar se bori da Sherri  emotivno i finansijski preuzme odgovornost za dete koje je želela tako očajnički. Venčali su se nakon godinu dana veze, a želja za detetom bila je jedna od presudnih za tu odluku. Par je imao problem sa začećem i probali su sve moguće metode kako bi Sherri ostala u drugom stanju, međutim ništa nije davalo rezultate. Tada su se odlučili da plate surogat ženu da im rodi dete i onda kada se dete rodilo došlo je do ovog neočekivanog preokreta.
Sherri, Lamar i surogat majka
Sherri, Lamar i surogat majka (foto: wenn)
Sherri i Lamar su pre razvoda posećivali bračnog savetnika, međutim ona nije primenjivala savete koje je dobijala od savetnika i nije pokazivala nikakavu želju da popravi odnose u njihovom braku, pa su ubrzo prestali da praktikuju te terapije.

POSLEDNJE VESTI