Bekutina i Mrkina neispunjena želja: Jedno im se nije dalo…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Političar Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta godinama su bilu u ljubavnoj romansi. Mrka je preminuo u u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti, a Bekuta je jednom prilikom pričala o velikoj želji koja nije mogla da im se ispuni.

Ana nikada nije krila da joj je žao što su se kasno upoznali, te je jednom prilikom priznala za Alo i da joj je najteže to što nisu imali mogućnost da imaju dece.

„Žao mi je što nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to.“ rekla je ona jednom.

„Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voleli više dečaka ili devojčicu… Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka“, ispričala je Ana pre nekoliko godina.

Ana je uz Mrku bila do poslednjeg trenutka, a kako je svojevremeno otkrila, njen sin Igor, iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, Mrkonjića je i tekako poštovao.

„Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj. Jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca,“ rekla je jednom prilikom ona.

POSLEDNJE VESTI