Beyonce objavila spot za najlepšu baladu sa poslednjeg albuma (VIDEO)

(foto: Screenshot)

R’n’b diva Beyonce je albumom Lemonade, objavljenim u aprilu ove godine, još jednom promenila pravila igre, tako što je, nakon 5. studijskog projekta, nazvanog jednostavno po njenom scenskom imenu, koji je takođe bio vizuelni album, otišla i korak dalje, tako što je, umesto 14 tematski i stilski odvojenih spotova za svaku pojedinačnu pesmu, snimila film koji objedinjuje ekranizacije 12 novih numera, spojenih monolozima koji prate nit priče o sumnji u partnerovu vernost, spoznaju o prevari i pronalaženju načina da se oprosti voljenom čoveku, koji je, u trenutku slabosti, doveo na ivicu razaranja porodični dom.

Iako je ovaj film mogao da pogleda svako ko je kupio album (ovde valja napomenuti neverovatnih pola miliona kopija samo u prvoj nedelji prodaje), a u mesecima koji su sledili 35-godišnja pevačica je na svom zvaničnom VEVO kanalu objavila samo dva spota (izuzimajući video za prvi singl Formation, koji je imao TV premijeru pre samog objavljivanja albuma).

Sada je došao red i na baladu All night, kojom se završava saga o neverstvu, a koja tematizuje pronalaženje unutrašnje snage za oproštaj onome koji ju je najviše povredio, baš zbog toga što ga je najviše volela i što mu je najviše sebe dala. “Ništa što ima istinsku vrednost ne može biti ugroženo. Prava ljubav me je spasila. Sa svakom suzom došlo je iskpuljenje i ono što me je mučilo postalo je izvor moga spasa. Izlečićemo se. Počećemo iznova.”

U nastavku pogledajte ovaj spot, a podrobnu analizu celog filma Lemonade možete pročitati OVDE.

Povezane vesti

Back to Top