Beyonce pokorila Beograd!

Queen B održala spektakularni koncert u Beogradu
Queen B održala spektakularni koncert u Beogradu

 

31-ogodišnja Beyonce sinoć je iz naše prestonice krenula na svetsku turneju The Mrs. Carter Show. Dupke puna beogradska arena ovacijama je dočekala tamnoputu divu, čiji je koncert kasnio sat vremena.

Dvočasovni spektakl započela je pesmom Run the world, nakon koje su se nizali mnogobrojni hitovi supruge Jay Zija. Iako je unošenje fotoaparata u Arenu bilo zabranjeno, svi prisutni slikali su i snimali Beyonce mobilnim telefonima.

“Hvala mnogo, volim vas ljudi! Presrećna sam što sam u Srbiji i što turneju počinjem u Beogradu. Vi me činite boljom i jačom. Koliko god da grešim, dajete mi ljubav i ja želim da vam je vratim”, obratila se Queen B publici, nakon otpevane druge pesme End Of Time.

Publika je horski sa Beyonce otpevala njenu pesmu Why don`t you love me, baš kao i Crazy in love i Survivor. Pevačica je imala i emotivnu izvedbu pesme I will always love you Whitney Houston, dok se na video wallovima u pozadini smenjivao materijal sa njenom ćerkom i suprugom u glavnim ulogama.

“Nikada neću zaboraviti svoj prvi šou na ovoj turneji, niti vaša divna lica! Neka vas Bog blagoslovi. Volim vas sve”, poručila je svetska diva beogradskoj publici, nakon čega je otpevala Halo i završila koncert, bez vraćanja na bis.

 

 

F.Y./Tracara.com
Foto: Frank Micelotta/Invision/AP, Splashnewsonline.com

Povezane vesti

Back to Top