Biljana Srbljanović uhapšena zbog kokaina!

Kako piše dnevni list Alo, dramska spisateljica Biljana Srbljanović je uhapšena prilikom kupovine kokaina i za to krivično delo joj preti kazna zatvora do tri i po godine!

Srbljanovićka je čak dva puta kupila kokain, a svaki put je to činila koristeći poseban broj telefona za kupovinu droge. To je učinila 1. decembra 2011. godine, kada je kupila 0,87 grama kokaina, što je platila 60 evra. Četiri dana ranije je kupila jedan gram od istog dilera. Sve to je potvrdila i policiji.

Prvog decembra 2001. negde oko 18 časova sam poslala poruku Šonetu u kojoj sam ga pitala da li je u gradu, a on me je odmah pozvao, pa smo se dogovorili da me on nazove kada bude došao blizu moje zgrade. Nakon dvadesetak minuta Šone mi je poslao poruku: ‚Ovde sam‘ ili ‚Tu sam‘, nakon čega sam ja sišla iz svog stana, tačnije ispred svog ulaza, gde sam videla Šoneta, koji je stajao između kontejnera i mog ulaza. Pošto sam mu prišla, malo smo popričali, nakon čega me je Šone pitao „koliko“, na šta sam mu rekla „jedan“, pa mi je on iz svoje ruke dao jedan PVC paketić sa kokainom, a ja njemu ponovo 60 evra. Taj paketić sam stavila u svoj desni džep pantalona. Nakon toga Šone je otišao u pravcu svog vozila, a ja sam krenula u obližnji frizerski salon. Ubrzo zatim prišli su mi policijski službenici, koji su kod mene u desnom džepu pronašli jedan PVC paketić sa kokainom“, stoji u izjavi Biljane Srbljanović.

Iako je policiji priznala da je kupila drogu, na saslušanju kod istražnog sudije, obavljenog 7. februara se branila ćutanjem.

UPDATE: Poznata spisateljica oglasila se na Twitteru povodom pisanja medija da je uhapšena zbog kupovine kokaina. Biljana poručuje da ide u teretanu, a svojim pratiocima da joj jave ako u međuvremenu bude puštena na slobodu.

Biljanu Srbljanović na Twitteru pratite @leyakeller, a vašu najomiljeniju Tračaru na @tracara.

Foto: Novosti.rs

Povezane vesti

Back to Top