Biološka majka Zahare Jolie-Pitt traži od Angeline da upozna ćerku

Glumica je Zaharu usvojila 2005. u Etiopiji (foto: Wenn)

Angelina Jolie je ćerku Zaharu Jolie-Pitt usvojila u Etiopiji u julu 2005. godine kada je devojčica imala samo 6 meseci. Sada, 12 godina kasnije, Zaharina biloška majka želi da upozna svoju ćerku.

Mentewab Dawit Lebiso  je u intervjuu za DailyMail objasnila zbog čega je tek sada poželela da se sretne sa Zaharom. “Želim da zna da sam živa i da sam ovde i da želim da razgovaram sa njom. Ne želim nazad svoju ćerku već da samo budem sa njom u kontaktu i da mogu da je pozovem i popričamo”, izjavila je Lebiso.

Ona je takođe dodala da joj Zahara nedostaje, ali da je zahvalna glumici što joj je pružila neverovatan život. “Angelina joj je bila više majka nego ikada ja. Bila je sa njom još od najranijeg detinjstva, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Znam kada joj je rođendan i želela bih da ga proslavim sa njom”, rekla je Mentewab.

Da li će tinejdžerka upoznati svoju biološku majku? (foto: Wenn/Screenshot)

Na kraju kaže, da iako Zahara živi sa Angelinom u drugoj zemlji i govori drugim jezikom, veoma bi želela da ima kontakt sa njom i vidi je uživo. “Izrasla je u prelepu ženu i veoma sam ponosna na nju. Srce mi puca od ponosa”, kaže Lebiso i moli Angelinu da joj dozvoli da upozna ćerku.

Da li će do susreta doći, ostaje da vidimo.

Povezane vesti

Back to Top