Prati nas

Šokantno

Bivša Farmerka žrtva nasilja

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Pevačica Svetlana Koprivica, poznatija kao Mis Svetlana, podigla je tužbu protiv Aleksandra Zdravkovića, teniskog trenera Harisa Džinovića i Mileta Kitića, zbog fizičkog napada.

Potresena pevačica i voditeljka tvrdi da joj je Aleksandar polomio grudnu kost kao i da joj je demolirao stan.

“Aleksandar Zdravković je upao u moj stan, razvalio vrata i počeo da me davi. Gledala sam smrt u oči. Telefon mi je slomljen u paramparčad. Izvinite što plačem, ali ne mogu da dođem sebi, plašim se za svoj život. On me već godinama progoni, prijavljivala sam ga policiji mnogo puta, očigledno treba da me ubijete da bi neko reagovao. On je patološki zaljubljen u mene, polomio mi je pola stana. I ranije sam podnosila prijave protiv njega za pokušaj nasilja, nikad nije odgovarao za to”, izjavila je Svetlana za Kurir, a potom ispričala šta se tačno desilo.

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

“Vrištala sam ne bi li me čule komšije. On mi je sve vreme govorio: ‘Zovi policiju, misliš da se plašim’. Prestao je tek kad sam uspela da otvorim vrata i počela da vrištim. Isekao me je po rebrima, vukao za kosu po parketu, govorio mi je: ‘Ubiću te, zaklaću te, zovi policiju, baš se plašim, evo baš ih čekam. Bićeš moja ili Božja. Ja ću tebi da presudim, završićeš kao Ksenija Pajčin”, rekla je pevačica, dodajući da su komšije nakon njenog vrištanja pozvale policiju, i da je tada Zdravković otišao.

“Tragično je ovo što se dešava usred bela dana u centru Beograda. Provela sam noć u Urgentnom, gde su mi konstatovali prelom grudne kosti, imam velike bolove”, kaže Koprivica nadajući se da će konačno dobiti zaštitu od vlasti.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. gaga

    14. 05. 2016. at 15:14

    Koprivica je prevarantkinja i mnoge je materijalno iskoristila,tako da me ne čudi ovo što je snašlo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top