in

Bivša žena srpskog fudbalera dobila rijaliti program

Dece nema zbog izvesnog Albanca?


Najslavnije američke bliznakinje Darcey i Stacey Silva imaju novi rijaliti, ali se u njemu ne pojavljuju sinovi, a ni otac Goran Vasić.

Najslavnije američke bliznakinje Darcey i Stacey Silva su ove godine dobile novi rijaliti program u kojem je lako primetiti da su ove dame izuzetno naklonjene momcima sa Balkana.

Naime, bliznakinje stare 46 godina prvi put su se udale u isto vreme, Darsi za Mađara, a Stejsi za Srbina. nažalost, i razvele su se u isto vreme. Od tada su imale i veze uvek u isto vreme.

Pošto su u isto vreme bile trudne, obe imaju po dvoje dece istih godina. Međutim, Darsi ima dve ćerke tinejdžerke, Aniko i Aspen, koje učestvuju u rijaliti programu. I Stejsi ima sinove tinejdžere, Mateja i Parkera, ali oni se ne pojavljuju u novom serijalu o bliznakinjama.

Mateja i Parker se mogu videti samo u starim postovima na društvenim mrežama, a poslednja objavljena slika je Matejina kada je ovog avgusta napunio 17 godina. Stejsi je za njegov rođendan napisala da će biti pisac i filmski reditelj.

Dečaci se prezivaju Vasić, jer je prvi Stejsin muž bio srpski fudbaler Goran Vasić. Ovaj Beograđanin je kao mlad igrao za „Zvezdin“ podmladak, ali je karijeru u Srbiji završio u „Palilulcu“. U SAD je otišao 1997. godine i tamo razvijao fudbalsku karijeru.

NJihova majka Stejsi se već pet godina zabavljala sa Albancem Florijanom koji ima 26 godina. Zaljubljena Stejsi ga je dovela u SAD i nedavno se tajno venčala sa njim. Florijan se predstavlja kao „Instagram model“, pa je njegovo zanimanje neidentifikovano.

Vasić je učestvovao u prvom rijalitiju, ali od kada se pojavio albanski verenik – nema ni dece.
Stejsi se od supruga Gorana Vasića odavno razvela, a on je, kao i Darsin prvi muž, učestvovao u njihovom prvom rijalitiju „Život bliznakinja“.

Nije znao ni reč engleskog kada sam ga upoznala, teško smo se sporazumevali, a i danas ga govori sa akcentom – nedavno je izjavila Stejsi o svom prvom suprugu.

Goran Vasić sada radi kao dečiji fudbalski trener u Midltaunu. NJegova „fudbalska akademija“ često osvaja nagrade na dečijim turinirima, a na Jutjubu možete videti vežbe koje Vasić preporučuje tokom izolacije.

Novi serijal „Darsi i Stejsi“ je tek počeo i nadamo se da će se u nastavku u nekom trenutku pojaviti i mali Vasići. (Novosti)