in

Blac Chyna čestitala rođendan Robu Kardashianu

Iako mesecima nisu u dobrim odnosima, a probleme su rešavali na sudu, Blac Chyna odlučila je da čestita rođendan nekadašnjem partneru i ocu njene kćerke Dream, Robu Kardashianu.

Rijaliti zvezda objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj su njih troje zajedno, a iznad koje je napisala “Srećan rođendan, Robe, od Dream i Chy.” 

Ovaj par prekinuo je vezu početkom 2017. godine, nakon čega je usledila višemesečna drama. U julu je Rob objavio gole fotografije Chyne i video na kome ljubi drugog muškarca, za koje je tvrdio da mu je poslala, nakon čega ju je optužio za prevaru. Chyna je uzvratila optužbama za nasilje u porodici i podigla je privremenu zabranu prilaska. U septembru je odustala od sudskog gonjenja nekadašnjeg partnera, kada su sklopili dogovor oko starateljstva nad kćerkom Dream.

Rob, koji se trudi da ne koristi društvene mreže, nije komentarisao ovu čestitku. Zanimljivo je da mu je Chyna rođendan čestitala i prošle godine, a bila je i na porodičnoj rođendanskoj zabavi. On se nije pojavio na njenoj proslavi dva meseca kasnije, ali joj je čestitao rođendan na Instagramu.

Written by Tracara.com

Ekipa novinara sajta Tračara svakodnevno vredno radi, kako biste čitali najbolje vesti iz sveta poznatih i zabave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Porodila se Ana Ivanović

Alessandra Ambrosio raskinula desetogodišnju veridbu