in

Borko Veselinović: Bane Janković je nebitan!


(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon raskida sa Banetom Jankovićem, pevačica Katarina Živković započela je vezu sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, nakon čega je naširoko počelo da se piše o njima.

Veselinović priznaje da nije očekivao toliko prostora u domaćim tabloidima, ali da podržava Katarinu koja je navikla na kamere i paparace i otkrio da li mu veza sa pevačicom prija.

„U svakom smislu! Iskreno, u početku sam mislio da je ona prolazna i usputna, nisam sebe video u vezi s nekom pevačicom. Nisam želeo ništa ozbiljno sa njom baš zato što je deo estrade. Ali više puta mi je dokazala da je devojka na mestu i da joj je stalo do mene i onda sam rešio da se s njom upustim u ozbiljnu priču. Ne znam ni sam kako se desilo da se toliko zaljubim“, ispričao je Borko za Kurir.

Fudbaler je nastavio priču i dotakao se teme navodne veridbe. „Nije to bila baš veridba. Za rođendan sam joj kupio prsten, ali imao sam nameru da shvati da joj tim poklonom nudim sigurnost i stabilnost“, rekao je on i odgovorio na pitanje kakva je Kaća u seksu.

„Misliš li da bih bio sa Katarinom toliko dugo da nam seks nije dobar? U seksu sa njom mi ništa ne nedostaje, to je obostrano uživanje.“

Bivši Katarinin dečko Bane pokušao je da joj smesti razne medijske afere, ali to fudbalera ne potresa: „Ne osvrćem se mnogo, on mi je totalno nebitna osoba u životu“, rekao je Veselinović, ali i da mu je krivo to što Janković ne pušta Kaću da bude srećna.

Bane Janković još uvek nije preboleo pevačicu (foto: Screenshot)
Bane Janković još uvek nije preboleo pevačicu (foto: Screenshot)

Za kraj, fudbaler je demantovao navode da bivšoj ženi ne daje alimentaciju za sina.

„Još jedna laž koju je neko, iz meni nepoznatih razloga, plasirao. Svakog meseca uplaćujem novac za sina, a pored toga mu redovno kupujem sve što mu treba. Viktor je centar mog sveta, njemu ne sme ništa da fali. Sa bivšom sam u veoma korektnim odnosima. Naše dete je najvažnije, zbog njega i nas dvoje moramo sarađivati“, otkrio je on.